NUTRIȚIE

Consultațiile de nutriție se adresează persoanelor care doresc să slăbească dar și celor care se confruntă cu diferite afecțiuni în care alimentația joacă un rol important.

Bianca Ghiuruțan

NUTRIȚIONIST

Bianca Ghiuruțan este nutriționist-dietetician în cadrul clinicii Ram Medical.

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “ Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, specializarea Nutriție și dietetică cu Master în Nutriția și calitatea vieții (UMF Cluj) și membru al Colegiului Dieteticienilor din România. 

Bianca este pregătită pentru a ajuta oamenii să își îmbunătățească starea de sănătate și să își atingă obiectivele lor legate de dietă, vă ajută să stabiliți un plan alimentar adecvat și vă îndrumă către un stil de viață mai sănătos.

Nutriționist - Dietetician autorizat

Ghiuruțan Bianca

Nutriția în afecțiunile abordate:

– Hipertensiune arterială
– Dislipidemie
– Diabet zaharat
– Gastrită și boală de reflux gastro-esofagian
– Hipotiroidism
– Tiroidită autoimună Hashimoto
– Rezistență la insulină
– Sindrom de ovar polichistic
– Endometrioză și adenomioză
– Boala celiacă

Nutriția în sarcină

Este de o importanță majoră pentru o creștere în greutate corectă și adoptarea unei alimentații echilibrate prin care să se asigure nutrienții esențiali fiecărui trimestru de sarcină, iar planurile alimentare sunt diversificate și adaptate preferințelor culinare ale pacientei.

Nutriția copiilor și adolescenților

Implică implementarea unor obiceiuri sănătoase, dar și slăbirea în greutate treptată, fără restricții frustrante, senzație de foame continuă, iar planurile alimentare conțin variante de mese și rețete delicioase și atractive pentru cei mici.

Nutriția copiilor și adolescenților

Consultațile de nutriție

În cadrul consultațiilor de nutriție în care se urmărește pierderea în greutate planul alimentar este gândit pentru a exista o slăbire treptată, sigură, fără suplimente sau băuturi de slăbit și se va beneficia de o analiză corporală cu ajutorul unui cantar pe bază de bioimpedanță prin care putem identifica procentul ce grăsime din corp, mușchii, procentul de hidratare, vârsta metabolică, indicele de masă corporală etc.