2024

DESPRE NOI

echipa

RAM MEDICAL

Am adunat cu responsabilitate o mână de oameni, tineri și plini de empatie, cu experiență diversă, profesionaliști loiali în domeniul sănătății și frumuseții, cu respect față de semeni.

Dr. Ștefana Iuhas

GINECOLOGIE

Dr. Iuhas Ștefana-Elena - Medic specialist obstetrică-ginecologie

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu", Cluj- Napoca, membră în: SOG, ARCE,  SREG, ISUOG, ISREG.

Competențe profesionale:

  • Ecografie ginecologică și obstetricală;
  • Colposcopie;
  • Histeroscopie;
  • Laparoscopie ginecologică;
  • Curs de rejuvenare vaginală.

Se caracterizează prin profesionalism, respect față de paciente, empatie, răbdare și umanitate, în permanență în căutarea celor mai bune opțiuni de tratament și diagnostic.

Dr. Antonela Taloș

GINECOLOGIE

Dr. Taloș Antonela, medic primar obstetrică-ginecologie.

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca Napoca, cu competențe în ultrasonografie obstetricală și ginecologica, colposcopie, histeroscopie și laparoscopie.

Competențe: ecografie obstetricală și ginecologică, histeroscopie, colposcopie , laparoscopie ginecologică.

Angajată la Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Dr. Roxana Cadar

GINECOLOGIE

Dr. Roxana Cadar, medic primar obstetrică-ginecologie.

Absolventă a UMF Iuliu Hațieganu cu competențe în ultrasonografie obstetricală și ginecologica, colposcopie, histeroscopie și laparoscopie.

- membra în SOG și ISUOG;
- stagiu formare profesională obstetrica-ginecologie Centré Hospitalier : Hôpital Louis Pasteur, Chartres, Franta mai 2019-nov 2019;
- activitate profesională : Spitalul Județean de urgență Zalău; Clinica Ram Medical; Spitalul Medicover (Cluj-Napoca)

“Consider că este o mare onoare să pot contribui la sănătatea și bunăstarea femeilor și să pot fi alături de ele în diferite etape ale vieții lor. Cu devotament și profesionalism, îmi propun să ofer îngrijire medicală de înaltă calitate și să construiesc relații de încredere cu pacienții mei.”

Dr. Vlad Ormindean

GINECOLOGIE

Dr. Vlad Ormindean, medic specialist Obstetrica-Ginecologie

Competență în Ultrasonografie obstetricală și ginecologică;

Doctorand UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca în colaborare cu Universitatea Tilburg din Olanda;

Membru în International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology și The Fetal Medicine Foundation;

Dr. Vlad Ormindean este genul de medic care învață în permanență, convins că totul poate fi îmbunătățit și care pune mai presus de orice interesul și siguranța pacientelor.

Dr. Marius Pruna

CHIRURGIE PLASTICĂ

Dr. Marius Pruna este medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă

•Membru al Colegiului Medicilor din România
•Membru al Colegiului Medicilor din Franța
•Medic specialist în Martinique (Franța), în perioada 2020-2022
•Medic specialist în România în cadrul Clinicilor Euromedica Hospital (Baia Mare), Beauty Concept (Cluj-Napoca) și Ram Medical (Zalău).

•Specializat în chirurgia sânilor, chirurgia estetică de contur corporal (lifting brațe, abdominoplastie, lifting coapse, lipoaspirație), chirurgia feței și a tumorilor cutanate.

•Specializat și în tratamente estetice minim invazive cu scop anti-aging și de rejuvenare: fillere cu acid hialuronic, injectare de toxină botulinică, fire bioresorbabile.

Patricia Chereji

PSIHOLOG

Dr. Georgia Tita

PEDIATRIE

Dr. Tita Georgia Valentina
Medic specialist pediatrie și gastroenterologie pediatrică
Doctorand la UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca

Cu experiența câștigată lucrând alături de medici cu renume în gastroenterologia pediatrică din România, dr. Tita Georgia vine în ajutorul copiilor și al părinților care întâmpină probleme de ordin digestiv și nu numai.

Dr. Cosmina Vlad

PEDIATRIE

Dr. Cosmina Vlad - medic specialist pediatru,
consultant în lactație certificat international IBCLC

”Să fiu înconjurată de copilași de toate vârstele a devenit un stil de viață care mă împlinește. Specializarea internațională ca și consultant în lactație mi-a oferit toate instrumentele cu care reușesc să ajut proaspetele mămici să depășească micile probleme ce apar odată cu începutul aventurii alături de puiul de om.”

Dr. Irina Afrăsînei Țenu

ENDOCRINOLOGIE

Dr. Irina Afrăsînei - Țenu

- Medic specialist Endocrinologie (2017) - competență în ecografie tiroidiană

- Medic specialist Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice (2021).

Membră a European Society of Endocrinology, Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

Caracterizată de profesionalism, energie pozitivă, voie bună, respect și dragoste de om.

Este într-o permanentă formare profesională, participând la numeroase manifestări științifice naționale și internaționale în domeniul endocrinologiei, diabetologiei și a domeniilor conexe (pediatrie, ginecologie, neuroendocrinologie, obezitate).

Dr. Ancuța Rusu

PSIHIATRIE

Dr. Ancuța Rusu este absolventa a Facultății de Medicină și Farmacie a UMF "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca.


Abordează terapia afecțiunilor legate de sănătate mintală, precum tulburările afective, psihotice, cognitive, dependențele.
Vine spre pacient cu empatie, răbdare, seriozitate, într-un mediu plăcut, confidențial.

Bianca Ghiuruțan

NUTRIȚIONIST

Bianca Ghiuruțan este nutriționist-dietetician în cadrul clinicii Ram Medical.

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “ Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, specializarea Nutriție și dietetică cu Master în Nutriția și calitatea vieții (UMF Cluj) și membru al Colegiului Dieteticienilor din România. 

Bianca este pregătită pentru a ajuta oamenii să își îmbunătățească starea de sănătate și să își atingă obiectivele lor legate de dietă, vă ajută să stabiliți un plan alimentar adecvat și vă îndrumă către un stil de viață mai sănătos.

Dr. Mihai Iuhas

MEDICINĂ DE FAMILIE

Un profesionist medical dedicat și bine pregătit, care și-a dedicat cariera pentru a oferi îngrijire medicală de înaltă calitate comunității. Iată mai multe detalii despre experiența și competențele sale:

Medic Primar Medicină de Familie (din 2014): Dr. Iuhas Mihai Iosif are o vastă experiență în îngrijirea pacienților de toate vârstele, fiind specializat în medicina de familie. 

Medic Primar Medicină de Urgență (din 2021): Cu competența sa în medicina de urgență, Dr. Iuhas Mihai Iosif poate oferi îngrijire promptă și eficientă pentru pacienții cu afecțiuni care necesită tratament de urgență. El are abilitățile și cunoștințele necesare pentru a gestiona situații medicale critice.

Competență în Ecografie Abdominală 

Dr. Laura Gherman

PEDIATRIE

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca. Perioada de pregătire în rezidențiat efectuată în clinică pediatrie III Cluj Napoca.
Competență în ecografie.
Având o înțelegere amplă a nevoilor medicale a copiilor și oferindu-le o îngrijire cu o abordare sensibilă și atentă, pentru Laura sănătatea, bunăstarea și tratarea copiilor este cea mai importantă. Interacțiunea cu părinții și familia este o parte esențială, oferindu-le consiliere și sprijin emoțional pentru a asigura bunăstarea copiilor. Monitorizează creșterea și dezvoltarea fizică și mentală a micuților și oferă îngrijire medicală în funcție de nevoile specifice ale fiecărui stadiu de dezvoltare.

Dr. Irina Holt

GINECOLOGIE

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca, ulterior urmând pregătirea în rezidențiat în cadrul Clinicii "Dominic Stanca" și Institutul oncologic "Ion Chiricuța" din Cluj-Napoca, cu stagii de obstetrica și ginecologie în mai multe centre din Franța, unde a absolvit cursul de ecografie în obstetrică și ginecologie din cadrul Universității Rene Descartes din Paris. 

Membru al Societății Române de Obstetrica și Ginecologie, International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology și Fetal Medicine Foundation, având competența în ultrasonografie obstetricală și ginecologică, colposcopie, histeroscopie, chirurgie laparoscopică, este alături de femei în toate etapele vieții, oferindu-le sprijin și siguranță prin servicii medicale la cele mai înalte standarde.

 

Dr. Valeria Telcian

CHIRURGIE PLASTICĂ

Medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă

•Membru al Colegiului Medicilor din România
•Membru al Colegiului Medicilor din Franța (Departamentul din Martinique).
•Medic specialist în Martinique (Franța), în perioada 2020-2023
•Medic specialist în România în cadrul Clinicilor Euromedica Hospital (Baia Mare) și Ram Medical

•Specializată în chirurgia sânilor, chirurgia estetică de contur corporal (lifting brațe, abdominoplastie, lifting coapse, lipoaspirație), chirurgia feței și a tumorilor cutanate.

•Specializată și în tratamente estetice minim invazive cu scop antiaging și de rejuvenare: fillere cu acid hialuronic, injectare de toxină botulinică, fire bioresorbabile

SERVICII

Este mult mai important să previi decât să tratezi.

Tratam bolile cu o echipa de medici specialiști și aparatură de ultima generație de care dispune clinica. Odată restabilită ordinea în celulele fiecărui pacient și însușirea bucuriei sănătății, specialiștii noștri oferă posibilitatea însușirii unui mod de viață sănătos.